Wat doet ConfiCreate?

Wat kan ConfiCreate voor mij betekenen?

ConfiCreate begeleidt u graag in de stappen die u wilt zetten in de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Van begin tot eind wordt u begeleid door een gecertificeerd DriveWorks professional.

ConfiCreate vindt het belangrijk om een duidelijk beeld te vormen van de huidige situatie en wat uw wensen zijn. Op deze manier kan er een professioneel oordeel worden gevormd over welk DriveWorks product bij uw wensen en behoeften aansluit en wat er nodig is om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Vervolgens worden, door middel van implementatie van DriveWorksXpress, DriveWorks Solo of DriveWorks Pro, uw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd met behulp van Design Automation en Sales Configuration.

Als DriveWorks Services Partner in Nederland heeft ConfiCreate uw organisatie veel te bieden. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies, neem dan contact op.

Wat maakt ConfiCreate Uniek?

Vanzelfsprekend staat een hoge kwaliteit en professionele service hoog in het vaandel bij ConfiCreate. Lees hieronder wat ConfiCreate uniek maakt:
 
  • ConfiCreate is een DriveWorks Services Partner als enige in Nederland en zelfs in de Benelux.
  • ConfiCreate is een klein bedrijf en dat betekent altijd een vaste contactpersoon. Zo krijgt u altijd iemand aan de telefoon die kennis heeft van uw bedrijf en project.
  • ConfiCreate heeft als drijfveer de passie voor DriveWorks!

Waarom kiezen voor ConfiCreate?

Wat is nu het voordeel van het inschakelen van ConfiCreate ten opzichte van het zelf implementeren van DriveWorks?

  • Uw engineers kunnen verder gaan met hun dagelijks werk terwijl de implementatie plaatsvindt. DriveWorks kan zo ook geïmplementeerd worden op de drukkere momenten in het jaar, zonder dat u hoeft op te schalen.
  • Omdat ConfiCreate al over de benodigde kennis van de software beschikt, kan het project sneller uitgevoerd worden.
  • Als u de implementatie door ConfiCreate laat uitvoeren, loopt u niet het risico dat wanneer de werknemer die alle kennis van het DriveWorks project heeft ontslag neemt, u DriveWorks niet meer optimaal kunt gebruiken.

ConfiCreate - DriveWorks Services Partner

ConfiCreate draagt met trots de titel Authorized DriveWorks Services Partner.

Wat kenmerkt een DriveWorks Services Partner?

Een DriveWorks Services Partner beschikt over de kennis, ervaring en expertise die nodig is om DriveWorks op maat te implementeren, om hiermee aan de behoeften van de klant te voldoen en de productiviteit te optimaliseren. Dit alles gebeurt in samenwerking met DriveWorks resellers

Ook is bij een DriveWorks Services Partner is altijd minimaal één Certified DriveWorks Professional in dienst. Dit houdt in dat de kennis binnen een bedrijf met de titel DriveWorks Services Partner altijd up to date is.