Werkwijze ConfiCreate

ConfiCreate vindt het belangrijk om u een idee te geven van de standaard werkwijze bij een DriveWorks implementatie. Op deze manier weet u wat u kunt verwachten wanneer u voor ConfiCreate kiest. Belangrijk om te vermelden is dat er uiteraard van deze werkwijze afgeweken kan worden.

1. Kennismaking

Het traject begint met een afspraak ter kennismaking. In dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en bepalen wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen. Tijdens deze afspraak kan eventueel een korte demo worden gegeven van de mogelijkheden van DriveWorks.

2. Analyse Bedrijfsprocessen en Advies

Vervolgens kan ConfiCreate naar wens uw bedrijfsprocessen analyseren om te bepalen welke processen verbeterd kunnen worden om optimaal te kunnen werken. Hieruit volgt een Advies over de beste manier om uw processen te optimaliseren en welk DriveWorks product hier bij zou passen.

3. Automatisering van uw Bedrijfsprocessen

Het belangrijkste onderdeel van de DriveWorks implementatie: de automatisering van uw bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het gezamenlijk opgestelde plan zal ConfiCreate in deze fase uw engineering automatiseren met behulp van Design Automation en uw verkoopproces optimaliseren met behulp van een Sales Configurator. Dit wordt gedaan door middel van de implementatie van DriveWorks. De automatisering van uw bedrijfsprocessen kan uit meerdere onderdelen bestaan. Bekijk voor meer informatie daarover de dienstenpagina.

4. Koppelingen met bestaande Software

Om uw Sales Configurator optimaal te kunnen gebruiken is het verstandig om koppelingen te maken met bijvoorbeeld CRM en ERP software. Zo is de kans op fouten minimaal en hoeft u de data niet steeds in elke applicatie opnieuw in te voeren.

5. Altijd Up to Date

Omdat uw bedrijf zich continu blijft ontwikkelen, is de kans groot dat u op een gegeven moment toe bent aan aanpassingen binnen uw DriveWorks Configurator. Door de voorkennis die ConfiCreate heeft na het bouwen van uw configurator, kunnen deze aanpassingen snel worden doorgevoerd. Zo blijft uw informatie altijd up to date.