Design Automation

Met Design Automation in DriveWorks wordt het tekenen van modellen in Solidworks geautomatiseerd. Dit automatiseren van modellen gebeurt door middel van het koppelen van regels aan de maten en andere eigenschappen van een basismodel. Als de configurator eenmaal af is, vult de engineer de specificaties van het nieuw te tekenen product in in de interface. DriveWorks maakt dan een kopie van dit basismodel en verandert de waarden van het model zodanig dat het nieuwe model precies de specificaties heeft die door de engineer zijn ingevuld. Kies voor Design Automation en uw engineering wordt geautomatiseerd.

Ja, maar mijn producten worden altijd klantspecifiek gemaakt...

Niet ieder product is 100% configurabel, maar stel dat u 80% van het tekenen van het model kunt automatiseren? Hoeveel tijdwinst zou dat dan al opleveren? Met behulp van Design Automation kunt u de basis van de Solidworks modellen laten tekenen door DriveWorks, om het model daarna verder nog handmatig aanpassen. Op deze manier kunt u de basis van de modellen laten automatiseren, zodat u meer tijd over houdt om ook unieke aanpassingen in het model te verwerken.

Ja, maar ik heb helemaal geen tijd om zo'n configurator te bouwen...

ConfiCreate kan met behulp van DriveWorks de productconfigurator voor u bouwen, zodat u gewoon verder kunt gaan met uw eigen werkzaamheden. Zo kunt u toch profiteren van de voordelen en tijdsbesparing van DriveWorks, zonder er zelf veel tijd aan kwijt te zijn. Praktisch toch?

Lees hier meer over de dienstverlening van ConfiCreate of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak, waarin we samen kunnen bekijken wat ConfiCreate voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van Design Automation.

Voor wie is Design Automation?

Design Automation is er voor engineers die:

  • Geen zin hebben om altijd maar hetzelfde te tekenen
  • Hun tijd zo efficiënt mogelijk willen indelen
  • Tijd over willen houden om de projecten op te pakken die altijd blijven liggen

Design Automation met behulp van...