Stelt u zich eens voor dat uw gehele verkoopproces geoptimaliseerd wordt waardoor de kans op foutieve invoer van data geminimaliseerd wordt. Daarnaast heeft uw verkoopteam altijd beschikking over de juiste gegevens van producten én kan uw verkoopteam met behulp van een interactieve 3D preview de klant tijdens een gesprek laten zien hoe het bestelde product eruit zal komen te zien. Te mooi om waar te zijn? Niet wanneer u ConfiCreate inschakelt voor het implementeren van een Sales Configurator!

ConfiCreate kan uw verkoopproces optimaliseren met behulp van DriveWorks Pro. Hierbij wordt tevens bekeken worden of er de behoefte is om andere software die gebruikt wordt te koppelen of implementeren in de configurator. Zo kan DriveWorks gekoppeld worden aan uw ERP en CRM-systeem of kunnen bijvoorbeeld Excel spreadsheets verwerkt worden in uw configurator. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u gegevens niet steeds in elk programma opnieuw in hoeft te voeren.

Sales Configurator

Naast Design Automation beschikt de uitgebreide Pro versie van de DriveWorks software ook over de mogelijkheid van een Sales Configurator. Met behulp van een Sales Configurator wordt niet alleen het engineeringsproces geautomatiseerd, maar het verkoopteam kan ook tijd en moeite besparen. Zo hebben ze altijd beschikking over de juiste gegevens van producten. Daarnaast kan de informatieoverdracht tussen verkoop en engineering gestandaardiseerd worden waardoor communicatieproblemen tot een minimum kunnen worden gebracht. 

DriveWorks Pro is een standalone applicatie wat betekent dat u niet over Solidworks hoeft te beschikken om gebruik te kunnen maken van de voordelen van de Sales Configurator.