Oorsprong ConfiCreate

Van Engineer naar DriveWorks Professional

Aangenaam! Mijn naam is Simone Mulder, gecertificeerd DriveWorks professional, en om eerlijk te zijn ben ik DriveWorks verslaafd.

Mijn liefde voor DriveWorks is ontstaan tijdens mijn werk als engineer bij mijn eerste werkgever Bosch Scharnieren. Hier werkte ik maatwerkscharnieren uit van een tekening op papier naar een model in Solidworks, met bijbehorende werktekeningen voor productie. Leuk werk om te doen, maar op een gegeven moment werd het wel veel van hetzelfde. Dat moest toch anders kunnen? Gelukkig besloot mijn werkgever toen om met DriveWorks te gaan werken. Toen ik er eenmaal achter kwam wat DriveWorks kon, was ik verkocht. Ik heb toen met behulp van DriveWorks Solo de engineering van Bosch Scharnieren grotendeels geautomatiseerd. (Van 2 scharnieren per dag naar 2 per uur!)

Later ben ik bij Cadmes gaan werken als Application Engineer, waar ik klanten hielp met al hun vragen en problemen met betrekking tot Solidworks. Toen Cadmes besloot om, naast Solidworks, ook DriveWorks te gaan verkopen, ben ik hier vanaf het begin met veel enthousiasme bij betrokken geweest. Na het volgen van trainingen bij DriveWorks in Engeland ben ik gecertificeerd DriveWorks professional geworden. Bij Cadmes gaf ik vervolgens DriveWorks training, hielp klanten met het opstarten van hun projecten en hielp de sales-afdeling door klanten te laten zien wat DriveWorks voor hun bedrijf kon betekenen.

Toch miste ik iets. Ik vond het jammer dat ik na de training en consultancy niet meer betrokken bleef bij het project en dat ik zelf zogezegd niet meer ‘aan de knoppen kon draaien’. Op het moment dat ik zag dat niet ieder bedrijf engineers paraat heeft staan om DriveWorks op te zetten, ontstond het idee dat ik, als gecertificeerd DriveWorks professional, daar een oplossing voor kon bieden. Dit heeft geleid tot het starten van mijn eigen bedrijf: ConfiCreate!

 

 

 

 

 

 

 

.

Gecertificeerd DriveWorks Professional en Solidworks Expert

Ik vind het belangrijk om altijd up-to-date te zijn met mijn DriveWorks en Solidworks kennis en dit ook te kunnen laten zien aan klanten. Daarom heb ik alle mogelijke DriveWorks certificeringen behaald (Xpress, Solo en Pro).

Ook ben ik gecertificeerd Solidworks Expert en  beschik ik over certificeringen van verschillende extra modules van SolidWorks, zoals Model Based Definition en Inspection.