DriveWorks​

DriveWorks software wordt gebruikt voor Design Automation en Sales Configuration door grote en kleine bedrijven. Of u nu een engineer bent die Design Automation nodig heeft om Solidworks modellen te automatiseren, of een bedrijf dat een productconfigurator en Guided Selling aan de verkoopteams, distributeurs en zelfs klanten wil bieden, DriveWorks software is de ultieme keuze voor Solidworks.

Er zijn 3 DriveWorks producten – DriveWorksXpress, DriveWorks Solo en DriveWorks Pro. Elk van deze producten is een Solidworks Gold Partner product en DriveWorksXpress is zelfs al gratis inbegrepen in elke licentie van Solidworks. Alle DriveWorks producten zijn modulair en schaalbaar, u kunt DriveWorks implementeren en uw projecten in uw eigen tempo laten groeien door extra mogelijkheden toe te voegen wanneer u ze nodig hebt.

Design Automation

Automatisering van uw ontwerpproces

Met Design Automation in DriveWorks wordt het tekenen van modellen in Solidworks geautomatiseerd. Dit gebeurt door middel van het koppelen van regels aan de maten en andere eigenschappen van een basismodel. Als de configurator eenmaal af is, vult de engineer de specificaties van het nieuw te tekenen product in in de interface. DriveWorks maakt dan een kopie van dit basismodel en verandert de waarden van het model zodanig dat het nieuwe model precies de specificaties heeft die door de engineer zijn ingevuld.

Wilt u weten voor wie Design Automation bedoeld is? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact op met ConfiCreate voor meer informatie over Design Automation.

Sales Configurator

Optimalisatie van uw verkoopproces

De uitgebreide Pro versie van de DriveWorks software beschikt naast Design Automation ook over de mogelijkheid van een Sales Configurator. Hiermee wordt niet alleen het engineeringsproces geautomatiseerd, maar ook het verkoopteam kan hier tijd en moeite mee besparen. DriveWorks Pro is een standalone applicatie. Dit betekent dat u niet over Solidworks hoeft te beschikken om gebruik te kunnen maken van de voordelen van de Sales Configurator. 

Benieuwd naar de voordelen van de Sales Configurator? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact op met ConfiCreate voor meer informatie over Sales Configuration.

DriveWorks Producten

DriveWorksXpress

De gratis instapversie van DriveWorks is DriveWorksXpress. DriveWorksXpress is in elke Solidworks licentie standaard inbegrepen. Het gebruik van DriveWorksXpress is een goede manier om de simpelste modellen automatisch te laten genereren binnen Solidworks. Daarnaast is DriveWorksXpress ook ideaal om bekend te raken met de basisfunctionaliteit van DriveWorks.

DriveWorks Solo

DriveWorks Solo is de eerste betaalde versie van DriveWorks. Met DriveWorks Solo is al een heel stuk meer mogelijk dan met de gratis versie DriveWorksXpress. DriveWorks Solo is ideaal voor bedrijven die hun engineeringsproces willen automatiseren met behulp van Design Automation. DriveWorks Solo heeft niet de mogelijkheid tot het gebruiken van een Sales Configurator, daarvoor kan DriveWorks Pro worden gebruikt.

DriveWorks Pro

De meest uitgebreide versie van DriveWorks is DriveWorks Pro. In DriveWorks Pro zijn de mogelijkheden eindeloos. DriveWorks Pro biedt u namelijk de mogelijkheid tot het gebruiken van een Sales Configurator. Uiteraard is het met DriveWorks Pro ook mogelijk om de engineeringsprocessen te automatiseren met behulp van Design Automation.