Een belangrijk onderdeel van een goede Sales Configurator is de interactieve 3D preview. Met behulp van een interactieve 3D preview krijgt u (of uw klant) direct een voorbeeld te zien van het geconfigureerde product en verandert het model mee met de wijzigingen die u maakt in uw invulvelden. Als u nog geen gebruik maakt van DriveWorks en de volledige implementatie door ConfiCreate laat verzorgen, dan is deze dienst vanzelfsprekend al inbegrepen. Maar stel dat u al gebruik maakt van DriveWorks, maar de formulieren nu voornamelijk uit letters en cijfers bestaan? U kunt dan deze losse dienst afnemen, waarmee ConfiCreate een 3D preview van uw product toevoegt aan uw bestaande configurator.

ConfiCreate is gespecialiseerd in het maken van interactieve 3D previews van uw product, zodat u direct duidelijk kunt zien of het product wat u aan het specificeren bent voldoet aan uw wensen.

Ik gebruik DriveWorks Solo

Als u DriveWorks Solo gebruikt, maar naast Design Automation nu ook gebruik wilt gaan maken van een Sales Configurator, dan kunt u gemakkelijk uw DriveWorks Solo project upgraden naar DriveWorks Pro. De pakketten sluiten namelijk naadloos op elkaar aan. Als u al tevreden bent over de werking van uw configurator, is het voor u misschien wel voldoende als de interactieve 3D preview wordt toegevoegd aan uw bestaande configurator. 

ConfiCreate kan gemakkelijk uw bestaande Solo project upgraden naar Pro en er een interactieve 3D preview aan toevoegen.

Ik gebruik DriveWorks Pro

Stel u gebruikt DriveWorks Pro en het technische deel van de configurator werkt al optimaal, maar u wilt de Sales Configurator net dat beetje extra geven. Dit kan door een interactieve 3D preview toe te voegen aan uw bestaande configurator. 

ConfiCreate is gespecialiseerd in het bouwen van een interactieve 3D preview voor uw Sales Configurator.